Professionel massør

ERMAN YETKIN

Certificeret professionel massageterapeut med 12 års erfaring.

Arbejder som freelance massør hos Aesthetics og Wellness samt som freelance hos Cityfys. Jeg har gennemført min universitets- og bacheloruddannelse inden for sport, hvor jeg samtidig har taget kurser og uddannelse inden for massage.

Specialiseret i at tilbyde massage af høj kvalitet, har jeg akkumuleret mange års erfaring, herunder ansættelse på luksuriøse 5-stjernede resorts i Bodrum og Antalya, Tyrkiet.

Ydermere har jeg været aktiv som sportsmassør for et professionelt basketballhold i sæsonen 2016-2017.

Det glæder mig at se, at mine klienter oplever forbedringer efter en massage. Jeg brænder for mit arbejde og er altid klar til at hjælpe dig og sikre den bedste oplevelse. Din mening er vigtig for mig, og jeg ser frem til at høre, hvordan din oplevelse har været!

99

GLADE KUNDER

4

TRUSTPILOT ANMELDELSER

850

BEHANDLINGER

12

ERFARING

Om os

Hvorfor vi er bedste

Hos Ermans Massage sætter vi vores klienter og deres individuelle behov forrest. Men i en industri, der er oversvømmet med nye produkter og procedurer, skal vi sørge for, at sundhed og sikkerhed aldrig kompromitteres.

Vi tager derfor en forsigtighedstilgang og vælger altid sikre og afprøvede løsninger. Vores professionelle massører vil gøre deres yderste for at lære deres klienter at kende og arbejde sammen med dem for at finde den rigtige behandling til enhver bekymring, de måtte have. Hvis du vil høre mere om vores klinik, så kontakt os i dag.

Ermans Massage er en af ​​de nyeste klinikker i Aarhus. Vi grundlagde vores virksomhed med ét mål for øje – at gøre behandlinger effektive, sikre og overkommelige for enhver kvinde og mand. Vores klinik tilbyder moderne, kliniske og private rammer til alle dine behov. Alle vores behandlinger og produkter er certificerede, og vores professionelle massører stræber efter at forstå og overgå vores patienters forventninger.

Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi den bedst mulige løsning til din krops behov.